Wapen van Willemstad


Lunchmenu kerst

 

Cannelloni van gerookte zalm

kingkrab salade –  scharrelei – appel – gemarineerde komkommer en mango

of

Duo van gerookte eendenborstcarpaccio en wildpaté

konfijt van dadel en vijg

of

Carpaccio van kalfshaas

truffelmayonaise – Reypenaer XO – kroketje – rucola – zongedroogde tomaat

XXX

Zeebaarsfilet a la Nage

roomboter – boontjes – groene asperges – crème van Opperdoezer – parmaham

of

Zacht gegaarde Hertensukade

hertenstoverij – crème van Opperdoezer – gestoofde groene kool

of

Gebakken entrecote

rode wijnsaus – bospaddenstoelen – zilverui – winterse groenten – krieltjes

XXX

Dessert de Noël

 

€36,50 p.p.

 

 

 Kerstmenu 2017

 

Duo van  gerookte eendenborst en wildpaté

konfijt van dadel en vijg – notenbrood – crème van eendenlever – kwartelei

of

Proeverij van Schotse zalm

cannelloni van gerookte zalm – gebakken zalmtartaar – paté – carpaccio – dille -limoendressing – geroosterd rozemarijnbrood   

of

Carpaccio van Kalfshaas

krokant buikspek – kroketje – pestomayonaise – Reypenaer XO – zongedroogde tomaat

of

Salade Holtkamp garnalenkroketjes

roseval aardappel – bosui – appel – kerriemayonaise – gemarineerde rivierkreeftjes

XXX

Truffelcrèmesoep

zacht gegaarde kalfswang – bospaddenstoelen

of

Crème soepje van wilde spinazie

gebakken kabeljauw – scampi – lobbige room

XXX

 Zacht gegaarde hertensukade

hertenstoverij – winters stamppotje – portsaus – stoofpeer gegaard in Glühwein

of

Zeebaarsfilet a la Nage

roomboter – boontjes – groene asperge – crème van Opperdoezer – parmaham

of

Australische grainfed entrecote

gnocchi – pancetta – akkerchampignons – romanesco – room – zwarte knoflook

of

Combinatie van witte heilbot en coquille

kreeftensaus – langoustine – roseval aardappel – doperwt

XXX

Dessert de Noël
  
€56,50 p.p.